adevăr · alegeri bune · alegeri rele · atractie · aventura · barbat · Bun · distractie · Dor · duplicitate · eliberare · femeie

File de poveste

Început de poveste… „Ești o prințesă într-un turn, dar nu sunt nici pe departe un prinț.” Scurt și cuprinzător. Ar putea fi totodata sfârșitul poveștii. Sau ar putea fi chintesența. Căutam în personaje, lucruri ce ne lipsesc. Căutam să ne ne încălzească sufletele reci și rătăcite. Să ne duca pe calea ce ne  dorim a fi mai bună. Acea împlinire sufletească, de care avem cu toții nevoie. Dar obosim să tot cautam. Să ne creăm iluzii și așteptări, urmate de palma grea a realității: e doar o poveste. Și totuși, îmi plac poveștile.

2 gânduri despre „File de poveste

  1. Clarrrrr…! Iubim povestile.Mai mult sau mai putin,insa le mancam pe paine! Ne place sa visam,sa traim senzatii la orice varsta. Savuram fiecare clipa a unei povesti ce ne place.Vrem s-o traim si s-o retraim o vesnicie, sa credem ca de fiecare data nu va fi ceva trecator.Vrem sa simtim,vorba ta, acea implinire sufleteasca, sa nu ne intereseze ca printesa nu e printesa si printul nu e print dar cu certitudine sa faca parte din povestea noastra,a fiecaruia.

    Apreciază

Lasă un comentariu